2 Μαθήματα ζωής..


 


1. Η ζωή είναι οι αλλαγές. Πρέπει να την αγκαλιάσεις.  
Τα πάντα στη ζωή είναι προσωρινά. Έτσι, αν τα πράγματα είναι καλά απόλαυσε τα. Αν τα πράγματα είναι άσχημα, μην ανησυχείς επειδή ούτε  αυτά θα κρατήσουν για πάντα. Απλά επειδή η ζωή δεν είναι εύκολη τώρα,  δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να γελάσεις. Απλά επειδή κάτι σε ενοχλεί,  δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να χαμογελάσεις. Πάντα να επικεντρώνεσαι  στα θετικά της ζωής σου. Έχεις πολλά να προσβλέπεις. Κάθε στιγμή σου  δίνει ένα νέο ξεκίνημα και ένα καινούργιο τέλος. Έχεις μια δεύτερη  ευκαιρία κάθε δευτερόλεπτο. Και μην ξεχνάς, απλά επειδή κάτι δεν διαρκεί  για πάντα, δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει τον χρόνο σου.

2. Το να τα παρατάς και το να προχωράς παρακάτω, είναι δυο διαφορετικά πράγματα.   Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στο «να τα παρατάς» και στο να ξέρεις ότι  «αρκετά ως εδώ».
Δεν έχει νόημα να κρατάς κάτι που δεν είναι πλέον εδώ. 
Το να το αποδεχτείς, να το αφήσεις να φύγει και να συνεχίσεις μπροστά είναι δεξιότητες που πρέπει να μάθεις όταν αντιμετωπίζεις τις αλήθειες  της ζωής. Μερικές σχέσεις και καταστάσεις απλά δεν μπορούν να  διορθωθούν. Αν προσπαθήσεις να τους αναγκάσεις να είστε ξανά μαζί, τα  πράγματα απλά θα γίνουν χειρότερα. Το να κρατιέσαι είναι γενναίο, αλλά  το να το αφήνεις να φύγει συχνά είναι αυτό που μας κάνει δυνατότερουςΠηγή dailyarticle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: